ZANDEE HOUT VAN BINNEN 24 UUR BEZORGEN

Dit doen wij in heel Nederland en België. Nederland: alleen de heenreis wordt gerekend voor €1,25 per gereden km. Is de rit minder dan 40 km, rekenen wij een tarief van €50,-. De berekening wordt gemaakt met de anwb routeplanner, plan zelf de route om te zien wat het kost om de bestelling te laten bezorgen. België: wordt een standaardprijs van €125,- voor gerekend. Bestellingen voor 13:00 bevestigd, zijn meestal in overleg de volgende dag klaar voor transport. Vermeld in de mail telefoonnummer, adres én duidelijk welke houtsoort en het aantal meters, des te sneller kan de bestelling behandeld worden. Bij bezorgen contant betalen aan de chauffeur.

LET OP! Voor grotere afstanden (100km+) gelden andere tarieven dan €1,25 p/km. Dit versturen we dan met een transportbedrijf. De levertijd wordt hierdoor wel enkele werkdagen langer. Het beste kunt u een mail sturen met de aantallen van het hout en waar het geleverd moet worden, dan maken wij een prijs voor u met het transport apart vermeld.

Bij de gebruikelijke bestellingen komt onze chauffeur alleen. Indien u tafelbladen of zware Douglasbalken heeft besteld dan dient er een extra iemand bij te zijn om u bestelling te lossen.

Uw bestelling word naast de wagen gelost. (dus niet in de achtertuin, in huis of op een etage/verdieping in huis).

 

ZANDEE HOUT B.V.

Hulsenboschstraat 15

4251 LR WERKENDAM

 

Telefoon: 0183-511084

E-mail: info@zandeesteigerhout.nl