Steigerhout op Maat Breda is, zoals de naam al doet vermoeden, hét adres voor al uw op maat gemaakt steigerhouten meubelen in Breda en omstreken. U kunt bij hen terecht voor allerhande steigerhouten meubelen, variërend van hondenmanden in diverse maten tot steigerhouten tuinmeubelen en accessoires. Doordat dit één van de weinige meubelsmakers is die nog steeds met de échte gebruikte planken werkt is dit het juiste adres voor uw échte steigerhouten meubelen.

 

Steigerhout op Maat Breda is, zoals de naam al doet vermoeden, hét adres voor al uw op maat gemaakt steigerhouten meubelen in Breda en omstreken.  U kunt bij hen terecht voor allerhande steigerhouten meubelen, variërend van hondenmanden in diverse maten tot steigerhouten tuinmeubelen en accessoires. Doordat dit één van de weinige meubelsmakers is die nog steeds met de échte gebruikte planken werkt is dit het juiste adres voor uw échte steigerhouten meubelen.

Wilt u ook zo'n mooi steigerhouten meubel maar zit u het niet zitten om dit zelf te maken of te ontwerpen? Neem dan contact op met steigerhout op maat. Kijk hiervoor op de website, www.steigerhoutopmaatbreda.nl

 

 

ZANDEE HOUT B.V.

Hulsenboschstraat 15

4251 LR WERKENDAM

 

Telefoon: 0183-511084

E-mail: info@zandeesteigerhout.nl