In augustus hebben wij contact gehad met iemand van de studentenvereniging in Delft. Zij gaf aan dat zij voor een project een hele hoop steigerhout nodig had. En natuurlijk hebben wij dit geleverd! Daarnaast waren we ook erg benieuwd naar het eindresultaat en de ervaring. We hebben daarom gevraagd of hij zijn ervaring en wat foto's wilde delen. Lees hieronder haar ervaringen!

Voor de verjaardag van onze studentenvereniging in Delft was deze zomer een twee weeks festival georganiseerd waarbij verschillende groepen in verschillende thema's de ruimtes versierden. Aangezien iedereen in Delft een technische studie doet moet alles helemaal zelf gemaakt zijn en waar beter van te bouwen dan van stevig steigerhout! Wij waren verantwoordelijk voor een deel van het buitenterrein.
Met welgeteld 1000 meter aan steigerhout hebben wij met 150 studenten een vogel van 6 meter hoog gebouwd, een bar eromheen en meerdere banken en sta tafels. Dat er meerdere mensen ons kwamen vertellen dat wij de mooiste ruimte hadden gecreëerd is mede aan Zandee te danken en maakte voor ons de twee weken compleet!

Wilt u net als de studenten hout gebruiken voor uw project? Neem dan contact op met ons! 

 

ZANDEE HOUT B.V.

Hulsenboschstraat 15

4251 LR WERKENDAM

 

Telefoon: 0183-511084

E-mail: info@zandeesteigerhout.nl